Metaalbewerking Purmerend
Groot in elk metaal

Welkom op onze website

Nu, in deze uitdagende tijd probeert Metaalbewerking Purmerend mee te denken met alle Nederlanders om te kijken hoe wij het in en om het huis gezelliger kunnen maken. Daarom komt Metaalbewerking Purmerend tezamen met Industrial beauty (industrialbeauty.nl) met de oplossing om het thuis toch gezellig te maken. Wij hebben een heel scala aan oplossingen voor in huis, op kantoor of winkels. Van simpele leuningen, trappen, kasten, bedden, bij ons bent u aan het juiste adres.  Dit zijn de standaard oplossingen maar we kunnen natuurlijk alles opmaat maken! bezoek eens Industrial beauty om hier ideeën op te doen. 

Metaalbewerking Purmerend, MBP, bied u als zakelijke partner, maar ook als particulier, een groot scala aan metaal bewerkende dienstverlening. Staal, RVS en aluminium zijn voor ons de basis materialen van onze dienstverlening. Balustrades, overkappingen, trappen maar ook tafels, scheidingswanden tot aquariumstandaards. Blank staal, verzonken of gepoedercoat. Bij ons bent aan het goede adres voor nieuwe projecten maar ook voor restauratie trajecten.

Neem vrijblijvend contact met ons op voor een offerte of om uw idee verder te realiseren. Stuur ons uw tekening voor een vrijblijvende offerte.